sj forts..

Jag vill bara fullfölja inlägget om sj, innan jag helt glömmer det.

Det som hände var att Sj fick betala två taxi bussar, a 3861 kr styck som körde oss drabbade till Härnösand och Örnsköldsvik, eftersom bussen vi skulle med inte väntade på oss.

Detta var endast de konsekvenser som jag vet om, men det drabbade så klart alla som stod och väntade på tågets alla stationer, Arlanda, Uppsala, Gävle, Söderhamn, Sundsvall osv..

Sedan påverkades så klart alla som skulle hämta personer som kom med tåget, och alla andra anslutningar som SJ nödgades ersätta...

Vilka fattade då beslutet? De kallas för kundgruppen. Det är denna grupp människor som i sitt sätt att kompensera för ett tågs brister, låter detta drabba en annat tåg med en annan destination.

Vinsten måste väl vara ekonomisk. MEN, jag tror inte att detta får önskat resultat. Man kan alltså inte räkna med att ett tåg som enligt tidtabell ska avgå i tid, även om det inte finns något tekniskt fel eller annan brist. Ett tåg som står startklart och fulladdat med människor blir drabbat av kundgruppens beslut..

Tilliten till SJ kommer att upphöra helt..
Kategori: Allmänt, film bio recension, kärlek, medberoende, missbruk;
Taggar: SJ, Ted, Terapi, andreas fjellström dysberoendekliniken, ansvar, craig nakken, patric carnes, det är inte kärlek när sex blir en drog, sexberoende, tillit, beroende, missbruk, tillitsbrist, rädsla , terapi,, frustration, övergivenhet, smärta , rädsla, sorg, ensamhet., gestaltterapi, google, facebook, reklam, marknadsföring, produkter, money, pengar,, konflikt, konfliktlösning, kubakrisen,, otrohet otrogen kärlek, relationer under ytan, sex, sexberoende, det är inte kärlek när sex blir en drog, erik sundby, kristin rydberg., sexblogg, kärlektsblogg, relationsblogg., terapi, gestaltterapi, tommy hellsten, jesper juhl;

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: